Kansalaiset pyysivät kaupungilta pientä palvelusta yksimielisesti teknisentoimen taholta kesäkuussa. Kirjoitin jutusta aiemmin ja esitin siinä pienen ennustuksen. Kuinka oikeaan osuin voi jokainen päätellä tämänpäiväisestä teknisenlautakunnan esityslistasta.

Asia ei maksa käytännössä mitään, asukkaat sitä haluavat eikä sille ole esitetty mitään järkeenkäypää estettä. Silti sitä ei olla hyväksymässä. Minusta tämä henkii merkillistä asiakaspalvelua.

Aion kyllä laittaa asian koetukselle, vaikka se sitten jonkun mielestä olisikin mitätön. Asukkaille kuitenkin asia on tärkeä ja paljon isompi kuin kirjoituspöydän takaa ajateltuna. Mistäs niitä palkan maksu euroja oikein tulee?

Katsotaan löytyykö ajatuksilleni tukea lautakunnassa. Adressin allekirjoittajia oli muistaakseni 43 ja itse sain koko Paimiosta kunnallisvaaleissa rapiat 30 ääntä, joten on siellä jonkun muunkin äänestäjiä.

-janne suominen-


Lisäys 15.10.2009

Tukea loppujen lopuksi löytyi laajalta rintamalta. Sanoisin että kansalaisdemokratia voitti, koska yhtään todellista syytä olla toteuttamatta asukkaiden tahtoa ei esitetty. Vastaan äänestivät ainoastaan yksituumaisesti demarit ja toinen kokoomuksen edustajista. Lisäksi yksi tyhjä. Käytännössä tuskin mikään hirveästi muuttuu, mutta ainakin yhdessä pienessä asiassa on voitu kuulla kuntalaisten tahtoa.

-janne suominen-