Paipin osakkeita nimittäin. Vakavaraisen Kaarinan suunnalta on päivän Kunnallislehdessä ilmaistu julkinen kiinnostus hiihtoputkiyhtiön suuntaan. Näin ainakin itse tulkitsen kun Kaarinan kaupunginhallituksen puheenjohtajana Vesa Mäki asian esille nostaa. Sairaan hyvä idea, ehdotinhan esimerkiksi itse asiaa jo ammoin, ainakin bloggauksessani 31.8. Voi olla että jo aiemminkin, en jaksanut lukea kaikkea paippi jorinaani, senverran sitä on itseltäkin kertynyt. Pitäisiköhän itseasiassa tutkia tekijänoikeuslakia...taas.

Lainaus tuosta bloggauksestani; Tulisi välittömästi aloittaa aloitteellisena PAIMION VIRKAMIESJOHDON neuvottelut muiden osakkeen omistajien ja lähikuntien kanssa Paipin omistuspohjan muuttamiseksi oikeasti SEUTUKUNNALLISEKSI. Esim. Turun osuus olisi vähintään Paimion kokoinen, TS nostaisi osuuttaa hieman mieluiten riihikuivan käytöllä, Kaarina saataisiiin mukaan pienelläkin osuudella, kysyä voisi Lietoa,Sauvoa,Saloa... Silloin voisi tuen antaminen olla helpompaa kun kakkua jaettaisiin tasaisemmin. Lykätään sieltä tännekin päin milloin mitäkin seutukunnallista hanketta, miksei toisinkin päin?

 Kaupunginjohtaja ja halliyhtiö nyt äkkiä toimeen ennenkuin eduskuntavaalit ovat menneet. Tämä siksi että niin hyvä idea kuin onkin, laittaa miettimään miksi Vesa Mäki herää asiaan vasta nyt. Toivottavasti syy ei ole eduskuntavaaliehdokkuudessa. Olen tainnut nähdä Paimionkin katukuvassa takkeja joiden selkämystä miehen nimi koristaa. No, uskoisin siksi myös saavani pian kommenttia asiaan...

 Mutta niin hyvä idea, että puolestani voisimme vaikka huomenna ihan lahjoittaa puolet osakkeista vastuineen Kaarinalle. Ja enemmänkin jos haluavat. Lupaan vaikka äänestää Vesaa, jos ennen vaaleja on mustaa valkoisella Salon, Kaarinan, Liedon ja kumppaneiden mukaan tulosta. Peukut pystyyn ja kohti uusia nöyryytyksiä!

-janne suominen-