1246281220_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Sain taas eilen olla hakemassa poikaa pois PaiHan jalkapalloleiriltä. Aivan mahtava kokemus lapsille tuollainen hyvin järjestetty ja intensiivinen kesätapahtuma. Jotenkin on aivan aistittavissa leirillä vallitseva hyvä henki näin ulkopuolisenakin. Ensi kesänä aion yrittää olla mukana tavalla tai toisella.

 Lapset selvästi viihtyvät ja samalta näyttäisi ilmeet aikuistenkin kasvoilla vaikka järjestelyt ovatkin massiivinen urakka. Ja unet kuulemma jäävät helpolla vähiin. Suuri kiitos omasta ja poikani puolesta kaikille jotka leirin eteen työtä ovat tehneet.

 En osaa juurikaan kuvitella lapsille terveempää ja kasvattavampaa kokemusta kun tuollainen toiminta. Siksi minua surettaa omiinkin korviini joskus kuuluneet kommentit kaupungin tuesta PaiHalle. "Aina vaan haka, haka, haka" -tyyliset kommentit kertovat kyllä eniten sanojastaan. Tällaista toimintaa kaupungin tuleekin tukea, tietysti verrannollisesti harrastaja määriin.

 Ehkäpä junnut ovat taas joku kerta "matkalla Göteborgiin", niinkuin silloin kun serkkupoika osui joskus maaliin legendaarinen numero 13 selässään.

 Kiitokset vielä kerran ja kaikkea hyvää PaiHan tulevaisuuteen!

-janne suominen-