1288440198_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Oinilan kaavojen "kaatuminen" piti myös KHOssa. Asiasta TS.

Pidän ratkaisua hyvänä, kuten olen pitänyt alusta asti. Paimiossa riittää rakentamiseen huomattavasti viettäviä savipeltoja parempiakin alueita. Uskon että myös nykyinen taloudellinen tilanne on kääntänyt kannattajienkin päitä siihen suuntaan että on pidemmän päälle tärkeää tehdä kestäviä ratkaisuja eikä periaatteellisista syistä, tai kunniakysymyksenä, ajaa eteenpäin huonoja ratkaisuja.

Edellenkään en näe ainoaksi perusteluksi hienoja maisemia, jota joki varmasti myös edustaa. Itselleni tuollainen on maalaisjärjellä ajateltuna ensisijaisesti mahdottoman huono rakennuspaikka paaluttamisine kaikkineen.

Kaavoittamisessa ei silti tule "jämähtää" paikoilleen vaan katsottava eteenpäin uusilla ajatuksilla ja ideoilla. Olen useasti sanonut että nyt on kiireesti ajateltava Paimiota yrityksiä houkuttelevana paikkana myös kaavoituksen kautta. Emme tällä haavaa osaa hyödyntää sijaintiamme "Valtavirran varrella".

LISÄYS 3.11. Kunnallislehden otsikosta asian tiimoilta voipi saada sen käsityksen että kaikki päättäjät ajoivat rakentamista, mikä ei tietenkään ole totta. Vai pitääkö KL vain tiettyjä tahoja tässä kaupungissa oikeina päättäjinä? Mitähän ne muut sitten ovat?

-janne suominen-