Ufo juttu. Nimittäin tämä frisbeegolfrata hanke. Oikein lehdessä luki että asiasta on informoitu lähistön asukkaita. Sittemmin on lukenut jo monilla kynillä kirjoitettuna yleisön osastolla ettei ole informoitu tai kuultu. Harmillinen juttu, onkohan tapahtunut jokin unohdus vai kenties jotain muuta?

 Teknisenlautakunnan asioihin tuo kuuluu, koska se kaupungin omina teknisen puolen töinä sinne tehdään (on kait jo tehty). Asia oli teknisessälautakunnassa 16.6, mutta vain tiedoksiantona. M.Kylen esitti asian olevan kaikinpuolin järjestyksessä, pienitöinen ja edullinen lisäpalvelu kaupunkilaisille.

 Mitä opimme tästä? (siis toivottavasti opimme) Pieninkin asia voipi olla iso jollekin toiselle. Joten annettu (tai antamatta jäänyt) informaatio on tärkeää kuntalaisille. Ainakin esiin tullut talvinen lasten pulkkamäki olisi varmasti voitu pitää esteettömänä informaation tavoitettua lähitalot ja palautteen tultua tekijöille. Pulkkamäki on lapsille yksi elämän isoista asioista. Jopa tämän nörttiajan lapset innostuvat kunnon pulkkamäessä.

 Varmaa on että tekninenlautakunta keskustelee asiasta heti ensimmäisessä kokouksessaan syksyllä. Sinänsä tuo rata on varmasti mielenkiintoinen kokeiltava vaikka itsellenikin, mutta on katsottava onko toteutus tavassa tai järjestyksessä mennyt jotain pieleen.

-janne suominen-