Paljon puhetta, porua ja kiivaita tunteita herättäneestä Oinilan kaavasta tehty valitus on hyväksytty Turun hallinto-oikeudessa. Tarkempaa tietoa perusteista voit vierailla lukemassa vaikka Saskan kirjoittamana. (KL 3.7.09)

 Perusteet ovat mitä ovat ja ihan ilmeisen hyviä. Itse en ole ollut asiaan vaikuttamassa muuten kuin hyväksymässä ryhmämme yksimielisen kannan joka vastusti kiistanalaisten osien toteuttamista. Eikä maalaisjärjellä ajateltuna siihen tarvittu edes mitään ihmeellisiä perusteluja. Onhan jokitörmät toki kauniita maisemia, mutta savisina jokeen viettävinä alueina mahdottoman huonoja ja kalliita paikkoja rakentaa. Eli täytyy todeta että tällä kertaa maalaisjärki ja "kunniakkaammat" syyt kohtasivat.

 Luulen että koko kiista meni ja on mennyt turhan henkilökohtaiseksi. Yksi ja toinen vain ei voi olla samaa mieltä kuin nuo ja nuo. Taitaa olla perus Paimiolainen ongelma? (paimiottuminen?). Siinä olisi varmaan itsetutkiskelun paikka jokaisella. Se onko tämä päätös lopullinen vai tuleeko joku valituksen valitus jää nähtäväksi. Tosin kait tämä taloudellinen laskusuhdanne hillitsee myös haluja väkisin päästä rakentamaan tuonne alueelle. Toivottavasti Paimion (siteeraan Soinia) isot, vanhat puolueet nielaisevat pari kertaa ylpeyttään, niin eiköhän tämän kanssa pystytä sielläkin elämään.

 Kuka tietää jos vaikka "keski-ikäisistä pienistä vihreistä villapipopää- miehistä" olisi vielä hyötyäkinNauru. Itse toivoin näin käyvän jo yhdessä aiemmassa kirjoituksessani.

 Mutta opiksi pitäisi ottaa tästäkin. Valmistelut paremmiksi ja koko päätöksen teko läpinäkyvämmäksi ja oikeasti yhteiseksi asiaksi. Eiköhän tällaiset päätökset tule kalliiksi kuntalaisille. Ensin uhrataan työtä ja euroja. Ja sitten todetaan ettei tämmöistä saa rakentaa.

 Hei olen löytänyt pilkahduksen vihreää itsestäni. Pelottavaa. Hymy Toisaalta, olen ollut myös Keskustan varhaisnuorten leireillä.

-janne suominen-